Global Navigation

Main Navigation

Sub-Navigation

Marco Party Animal

Content

 
Ff voorstellen...

Ola, Bonjour, hello, hallo, Guten Tag, God dag, Ciao, Dobrii Den, Konnichi Wa


Ik vervolg mijn pad op het World Wide Web met een alweer gehele vernieuwde website (versie 3.0) en een prachtige vriendin Catherine waarmee ik inmiddels ben getrouwd.

Ik ben nog steeds diezelfde niet onknappe jongeman die de 40 nadert (Help) Het heeft even geduurd maar eindelijk heeft mijn superzaad zijn weg gevonden: we zijn ons aan het vermenigvuldigen! 
Dus, voor al deze veranderingen in ons leven hoort ook een nieuwe website, vandaar deze makeover.

Het is en blijft een hele klus om je reeds bestaande site geheel te herzien. Met veel bloed, zweet en zuchten hebben wij dit uiteindelijk voor elkaar gekregen. De content is op grote lijnen gelijk gebleven aan die van de vorige versie en zal worden gecompleteerd met nieuwe foto's, video's, verhalen, avonturen, games etc. Op onze blog kan worden gereageerd (alleen positief :-) ).   

Echter, met vrienden en een lieve vrouw alleen kom je er nog niet, je zal ook moeten overleven, en dat kan doorgaans alleen met een portemonnee met inhoud en met een leuke baan. Ik ben consultant en verzorg samen met mijn collega's de implementaties van een Warehouse Management System.

Mijn interesses liggen niet alleen in de automatisering en familie maar ook elders: op sportgebied.

Zo ben ik onder andere een vervent sportklimmer. Daarnaast houd ik me ook bezig met squashen op zr regelmatige basis, tennissen op wat minder regelmatige basis, wielrennen op ng iets minder regelmatige basis.
Ook ben ik dol op skin en snowboarden.O ja, een beetje klussen in huis hoort er ook bij.

Sinds die mooie zomerdag in 2002 toen ik Cath heb ontmoet op Bloemendaal Beach Pop, zijn we samen druk bezig met reizen, skin en webdesign. We zijn gek op elkaar en blijven van het leven genieten.

Volg onze avonturen hier op de vernieuwde site (versie 3.0) (-:

Veel plezier hier!!

Marco & Cath

Footer